[ODPOVEDANO]Čistilna akcija 2022

Občina Zagorje ob Savi in Krajevna skupnost Kisovec – Loke vabita občanke in občane, da se v čim večjem številu udeležijo spomladanske čistilne akcijo, ki bo v soboto 9. aprila 2022 od 8:00 do 12:00 ure. Rokavice in vrečke je nabavila občina, dobite jih pri g Zore Ivanu, tajniku KS. »Namen letošnje akcije je, da na celotnem območju naše krajevne skupnosti očistimo drobno nesnago, ki se je nabrala v preteklem obdobju, predvsem pa divja odlagališča oziroma kritično onesnažene točke, ki so se v tem času pojavile.

Težko je verjeti, da dandanes, ko ima vsako gospodinjstvo več zabojnikov za odpadke, ob številnih ekoloških otokih in koših za odpadke, okrog naših domov še vedno najdemo »zapuščene« plastenke, embalažo, zdaj tudi zaščitne maske in druge odpadke.

Spoštovani občani, vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

Načrt sobotne čistilne akcije


Zbirno mesto udeležencev čistilne akcije je ob 8:00 uri na sedežu posameznega društva.

Kontaktna oseba za izvedbo čistilne akcije je tajnik sveta KS g Ivan Zore, tel. 041-670-228, (e-mail: kisovec-loke@siol.net)

Za vse udeležence akcije je Občina Zagorje ob Savi po zaključku čistilne akcije zagotovila toplo malico in napitek, zberemo se pri domu Strelskega društva Kisovec, Naselje na Šahtu 37.

Prepričani smo, da bo tudi ta akcija uspešna in bomo s svojo številno udeležbo ponovno dokazali svojo okoljsko ozaveščenost ter prispevali k lepšemu in bolj čistemu okolju.

V primeru slabega vremena bomo čistilno akcijo prestavili, morebitni novi termin pravočasno sporočimo!