Čestitke Rogla!

V nedeljo se je končala še zadnja letošnja tritedenska kolesarska preizkušnja – španska Vuelta.

Oči slovenskih kolesarskih navdušencev, še posebej Zasavčanov in Zagorjanov, so bile znova uprte v našega najboljšega kolesarja Primoža Rogliča. Upravičeno! Kapetan ekipe Jumbo Visma je garal in se boril kot lev ter v cilj v Madridu zapeljal kot veliki zmagovalec.

Primož ne pretirava z besedami, saj se zaveda, da v kolesarstvu tako kot na drugih področjih štejejo dejanja. Z mojstrskim obvladovanjem pedal vedno znova dokazuje svojo kakovost.

V kratki profesionalni karieri nenehno prestavlja lastne in slovenske mejnike v svetovnem kolesarstvu. Strokovnjaki pravijo, da v najboljša kolesarska leta šele prihaja. Nič čudnega torej, da bodo v drugi polovici septembra oči slovenske športne javnosti uprte v angleški Harrogate, kjer bo svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu. Nov velik izziv za slovensko reprezentanco. Nove napete ure stiskanja pesti za zasavskega orla in druge kolesarje naše izbrane vrste.

Primož, iskrene čestitke za zmago na Vuelti. Tvoji sokrajani iz krajevne skupnosti Kisovec-Loke smo ponosni nate. Iz srca ti privoščimo sanjski uspeh. Veselimo se tvojih novih zmag, zato ti želimo zvrhano mero zdravja. Navdušeno ti bomo segli v roko po koncu sezone.

Rogla, srečno!

Kisovec, 15.9.2019

                                                       Predsednik Sveta KS Kisovec – Loke